Ice ice baby!

Sluta jobbet. Hem och äta. In i volvon. Upp till fagge. Tvärnit på parkeringen. Springa in. Upp på läktaren. 10 djupa andetag av ren och skär kärlek. Oslagbart.

Blivande A-lagsspelare?

 



Det är något mäktigt med Fagerliden, jag vet inte om det beror på att det är för att det är den näst största ishallen i länet eller om det är för att det egentligen bara är ABB Arena (f.d Rocklunda) som har samma "arenakänsla" med rejäla läktare på båda sidorna av isen. Kanske är det helt enkelt så att det känns speciellt att spela ishockey på fagge p.g.a den historik som nästan spöklikt är inpräntad i väggarna på en av Västmanlands mest ökända islador. Vår borg, Fagerliden.



Något som iallafall är säkert är att doften av gammal svettig ishall faktiskt kan göra de flesta, om inte lite entusiastiska, så iallafall något nostalgiska. Och på tal om nostalgi så vill jag passa på att marknadsföra den nyuppdaterade fliken "Historia" på vår hemsida där du finner både det ena och det andra om FAIK's historia, inte bara som ishockeyklubb, utan även som idrottsklubb i stort. Jag kan med rent samvete säga att det är något den inbitne FAIKaren eller allmänt hockeyintresserade bör besöka! Nostalgitripp modell grövre utlovas.





Now, I've got to get the puck out of here.. until next time!

/ # 20




Kommentarer
Postat av: Davelars

Fagerliden är som ett andra hem! man ställer sig på läktaren och tänker för sig själv i tysthet "Home sweet home"

2009-09-01 @ 17:03:31
Postat av: Sura hockey

Sura hallen är nog lika stor som fagerliden !Så näst störst i västmanland vettefan ! :)

2009-09-06 @ 12:39:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0